Extra Steuntje voor De 1e Pink Stiletto & Bubbels Bingo 2018

Cindy & Anita

Wij zijn Anita Boonstra en Cindy Neyens ambassadrices en regiocoördinator voor Friesland, Drente en Groningen van Pink Ribbon.

De meeste kennen Cindy Neyens van de Samenloop voor Hoop van Sneek ook Anita is geen onbekende meer in Sneek en zet haar al 7 jaar in voor Pink Ribbon. Op vrijdag 5 oktober organiseren wij de 1e Pink Stiletto & Bubbels Bingo in Sneek. Met als doel aandacht te vragen voor borstkanker en een mooi bedrag voor Pink Ribbon op te halen. Deze avond willen we 300 dames in een toutch of Pink bij elkaar krijgen voor dit mooie doel.

De deelnemende dames worden voorzien van een welkomstdrankje een consumptie en hapjes gedurende de hele avond. Er worden vijf rondes gespeeld per ronde drie bingo`s en een losse verloting. De kosten zijn € 25. Het vindt plaats bij Van der Valk in Sneek.  We starten om 19:30 uur tot 22:30 uur.

We krijgen regelmatig de vraag als bedrijven ook een bijdragen kunnen doen aan de hand van een vrijwillige donatie. Via deze pagina zijn alle donaties van bedrijven en particulieren die onze actie een warm hart toe dragen welkom.

Zo zullen wij zelf ook het geld hier storten dat we op halen door aandacht te vragen voor onze bingo. Zo dat op het einde een mooi eind bedrag te zien is wat uiteindelijk de totale opbrengst zal zijn van onze actie.

Onze facebookpagina:

https://www.facebook.com/PinkStilettoBubbelsBingo/

Tickets gelijk bestellen kan via:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/pinkbingo

Met Vriendelijke groeten

Anita Boonstra & Cindy Neyens

 

Laatste donaties

€ 100 29-12-2018 15:11 uur
€ 24 Dit jaar een donatie in plaats van het versturen van kerstkaarten 29-12-2018 14:43 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.