ANNEKE 24h MEMORIAL WALK

Coen Brouwer

'Leven met kanker, je moet het maar kunnen'.

In april 2019 overleed Anneke Brouwer - van der Veer op 56-jarige leeftijd aan uitgezaaide borstkanker. Anneke heeft zich altijd ingezet voor anderen en in haar geest organiseren wij op 26 en 27 februari 2021 een 24 uur durende wandeldag, als herinnering aan Anneke en om een bijdrage te leveren aan de bestrijding van borstkanker.

Ik loop, verdeeld over de 24 uur in totaal bijna 87 km en kan onderweg wel de nodige steun gebruiken. Loop je dan  een stuk met mij mee? Je kunt kiezen voor een route van iets meer dan 5 km waarbij een aantal historische plekken in de stad Appingedam wordt aangedaan, waaronder natuurlijk de befaamde hangende keukens. Ik loop deze route 7 maal, de starttijden volgen!

Heb je iets meer plezier in wandelen dan kun je ook de route van bijna 10 kilometer lopen. Naast de historische plekken van de 5km route lopen wij dan ook een stuk door het buitengebied van Appingedam, over de terpen Opwierde en Solwerd. Deze route zal ik 3 keer afleggen, de starttijden volgen. 

Om mij door de nacht heen te lopen zoek ik een paar begeleiders voor een route om het Schildmeer van in totaal iets meer dan 20 km. Start is net na middernacht, het begin van mijn 59e verjaardag.

Het weer in februari kan wel eens een factor zijn maar daar laat ik mij niet door afschrikken. De poncho, de gamaschen en de droge sokken liggen klaar!

Laatste donaties

€ 50 Het meelopen is voor Monique en mij geen optie omdat we met jouw tempo je alleen maar op zouden houden hoewel het wel een aantrekkelijke omgeving lijkt met wat je schrijft. Succes met je actie! 13-01-2021 19:06 uur
€ 25 13-01-2021 18:43 uur
De stichting Pink Ribbon maakt per 25 oktober 2016 onderdeel uit van KWF Kankerbestrijding en is op 1 januari 2021 gefuseerd met KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon wordt als een eigen merk binnen de KWF organisatie aangewend. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.