ANNEKE 24h MEMORIAL WALK

Coen Brouwer

'Leven met kanker, je moet het maar kunnen'.

In april 2019 overleed Anneke Brouwer - van der Veer op 56-jarige leeftijd aan uitgezaaide borstkanker. Anneke heeft zich altijd ingezet voor anderen en in haar geest organiseren wij op 26 en 27 februari 2021 een 24 uur durende wandeldag, als herinnering aan Anneke en om een bijdrage te leveren aan de bestrijding van borstkanker.

Ik loop, verdeeld over de 24 uur in totaal bijna 87 km en kan onderweg wel de nodige steun gebruiken. Loop je dan  een stuk met mij mee? Je kunt kiezen voor een route van iets meer dan 5 km waarbij een aantal historische plekken in de stad Appingedam wordt aangedaan, waaronder natuurlijk de befaamde hangende keukens. Ik loop deze route 7 maal, de starttijden volgen!

Heb je iets meer plezier in wandelen dan kun je ook de route van bijna 10 kilometer lopen. Naast de historische plekken van de 5km route lopen wij dan ook een stuk door het buitengebied van Appingedam, over de terpen Opwierde en Solwerd. Deze route zal ik 3 keer afleggen, de starttijden volgen. 

Om mij door de nacht heen te lopen zoek ik een paar begeleiders voor een route om het Schildmeer van in totaal iets meer dan 20 km. Start is net na middernacht, het begin van mijn 59e verjaardag.

Het weer in februari kan wel eens een factor zijn maar daar laat ik mij niet door afschrikken. De poncho, de gamaschen en de droge sokken liggen klaar!

Laatste donaties

€ 25 Beste Coen, Ik zag je lopen met Rob Haak. Ik hoorde later pas van je geweldige actie. We kunnen KWF niet voldoende steunen. Groeten, Steven 05-03-2021 14:02 uur
€ 150 Ter nagedachtenis 05-03-2021 11:24 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding