Dance Centre Amersfoort, Fight for Cancer!

Dance Centre Amersfoort

( Lid van team: Dance Centre Amersfoort, Fight for Cancer ! )

Tegenwoordig kent helaas iedereen wel iemand met kanker. Dus wij slaan de handen in één, samen staan we sterk ! We're going to Fight for Cancer !

Box & Fun voor jong en oud ! 

Zaterdag 13 oktober

14.00 - 15.30 uur

Boxing in combinatie met Fun! Een leuke workshop waarin je de technieken leert van het boksen, er aan je conditie    gewerkt word en waar we vooral veel plezier maken! We zullen een deel van de workshop in combinatie doen met      kids en volwassenen en een deel apart zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Je kan dus leuk samen      komen maar wil je alleen komen, kan dat natuurlijk ook! Kortom, een super leuke workshop met een mooi en                krachtig doel, we vechten voor alle vrouwen met borstkanker!

De kosten zijn €7,50 p.p. waarvan €5,- word gedoneerd aan Pink Ribbon.

Meld je aan op ons klantportal want vol is vol ( ook niet leden kunnen zich hier inschrijven)

We zullen deze dag ook de Pink Ribbon armbandjes verkopen waarvan de opbrengt ook naar Pink Ribbon gaat.

Heel graag tot dan ! 

(kan jij er helaas niet bij zijn maar wil je toch een bijdrage leveren aan dit goede doel? Op onze actiepagina kan je ook een donatie doen.)

 

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding