Met één borst in een Ferrari

Evelien Jonkers

Ik hoop dat mijn verhaal je kracht geeft en dat het je inspireert om te kiezen voor wat jíj nodig hebt, bij welke tegenslag dan ook. Vanaf 1 oktober 2017 is mijn boek "Met één borst in een Ferrari - een frisse blik op omgaan met kanker" te bestellen in elke boekhandel en online o.a. via jouwboek.nl en bol.com. Per verkocht boek wordt €1,- gedoneerd aan Pink Ribbon en bij elke inspirerende lezing en boekpresentatie die ik geef, zet ik een donatiebox neer om extra geld op te halen voor Pink Ribbon. De extra donaties zal ik regelmatig toevoegen als totaalbedrag op deze pagina, de donaties per boek krijg ik 1x per jaar uitbetaald van de uitgever en zal ik in oktober 2018 voor het eerst toevoegen.

Laatste donaties

€ 20 Van de boeken die ik zelf in mijn bezit had, heb ik 20 boeken verkocht in 2018. Vandaar de donatie van 20 euro (1 euro per verkocht boek) 16-12-2018 21:31 uur
€ 96 04-12-2018 16:15 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.