S'port your family - Part 2

Team F the C

( Lid van team: F the C )

5 jaar geleden sloeg het nieuws in als een bom, bij onze zus werd borstkanker ontdekt. Een tijd van angst en onzekerheid volgde. Maar onze zus ging de strijd aan en hoe. Om haar te laten zien dat we met haar mee wilden vechten, liepen we in 2014 de 5 km tijdens de Brabantse Wal Marathon en haalden ruim 1000 euro op voor Pink Ribbon.

Na de vele behandelingen en het stempel 'genezen verklaard' brak er een nieuwe fase aan. Verwerking en acceptatie stond centraal. Net als vele andere lotgenoten kwam onze zus in een moeilijk proces terecht waar tot nu toe nog niet zoveel aandacht voor was. Want hoe ga je weer verder met leven na een levensbedreigende ziekte? Juist daarom willen wij in 2019 weer in actie komen voor onze zus, voor Pink Ribbon. 5 jaar na onze vorige actie, een jubilieum. Maar ook een hele bijzondere actie, want dit keer gaat onze zus mee!!

In oktober 2019 gaan we met z'n 3en de wandelmarathon Zeeland wandelen, 42 kilometer van Burgh-Haamstede naar Zoutelande, en hopen wederom een mooi geldbedrag binnen te halen.

Help je ons mee?

Laatste donatie

€ 15 29-06-2018 22:29 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding