Online event voor Pink Ribbon

Gwen Ronczai

Ten eerste wil ik je welkom heten op mijn actiepagina van Pink Ribbon! 

Ik ben Gwen Ronczai, ik ben 17 jaar en woon in Ede. Mijn motivatie om geld op te halen begon iets later nadat mijn moeder in juli 2019 geconstateerd werd met borstkanker. Zij heeft het CHEK2 gen en heeft ondertussen meerdere operaties gehad. Gelukkig is zij genezen verklaard, maar ze is nog steeds een patiënt. Ze heeft nu een hormonenkuur die zij de komende 5 jaar nog moet slikken. De reconstructie van haar borsten is meerdere malen mislukt en wij wachten tot het moment daar is tot zij weer geopereerd wordt voor de reconstructie. 

In het begin van mijn studie Communicatie jaar 1 aan de Hogeschool Utrecht wist ik al vrij snel dat ik een evenement moet organiseren voor een goed doel. Helaas kreeg ik te horen dat wij een goed doel aangewezen kregen. Door het coronavirus is het evenement veranderd in een online event, vanwege alle maatregelen van het RIVM. Door het online event kan iedereen mooi opstand kijken en toch geld doneren. Daarnaast mogen wij nu zelf een goed doel kiezen. Ik vond Pink Ribbon een mooi doel, omdat ik borstkanker van dichtbij heb meegemaakt.

Mijn idee is om de pijn die vrouwen krijgen, wanneer zij te horen krijgen dat zij borstkanker  hebben, om te zetten naar een fysieke pijn. Dit ga ik doen door samen te werken met Wipeout Nederland en in mijn online event ga ik een aantal banen afleggen in hun park. Door middel van het afleggen van deze banen wil ik mensen overtuigen om geld te doneren voor Pink Ribbon. Vooraf dat ik ga beginnen aan de Wipeout wil ik eerst meer informatie verschaffen over Pink Ribbon, zodat mensen meer op de hoogte worden van Pink Ribbon en borstkanker.

Willen jullie meekijken? Dat kan! Kijk dan 2 juni om 14:00 mee naar mijn livestream via Instagram via mijn account: Gweenx

Ik hoop dat jullie geld willen doneren voor dit mooie en goede doel, zodat Pink Ribbon onderzoek kan doen. Alvast bedankt!

Groetjes,

Gwen

Laatste donaties

€ 10 03-06-2020 00:12 uur
€ 10 02-06-2020 11:14 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.