Wensklavertjes voor Pink Ribbon

Hiske Zwiers

Iedereen kent wel iemand met borstkanker. Afschuwelijk, als het het voor de zoveelste keer hoort. Als het je eigen moeder betreft, komt het eng dichtbij. Gelukkig gaat het met mijn moeder heel goed, maar met velen gaat het minder goed. Daarom is het zo belangrijk dat er veel onderzoek gedaan wordt. Om mijn steentje daaraan bij te dragen, maak en verkoop ik wolvilten wensklavertjes. Een wensklavertje kost €3,50. Van ieder rose wensklavertje gaat er €2,50 naar Pink Ribbon, van ieder ander verkocht klavertje doneer ik €1,- aan Pink Ribbon.

Laatste donaties

€ 10 19-05-2019 16:41 uur
€ 10 Helaas zelf ervaring met erfelijke borstkanker, ik heb hoop voor mijn dochter dat ze niet mijn weg hoeft te gaan. Ook kleine beetjes helpen! 15-05-2019 22:21 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.