Move to give event

Jowen Dance-Fitness-Studio Dance No Limit

Vanwege mijn Dance Fitness Studio kom ik in contact met veel mensen. Ook ontmoet je mensen die helaas te maken hebben gehad met deze vreselijke ziekte of kennen iemand die hiermee te maken heeft (gehad). Bewegen met plezier is onze kracht en willen deze positieve superpower gebruiken om andere mensen ook weer gelukkig en beter te maken. 

Laatste donaties

€ 616 Wat mooi dat we d.m.v. een sportieve ochtend-middag met zoveel mensen bij elkaar dit bedrag hebben op mogen halen voor Pink Ribbon. We kennen allemaal wel iemand in ons midden die met borstkanker te maken heeft (gehad). Door deze actie hopen wij een steentje bij te hebben gedragen aan onderzoek en verdere ontwikkelingen. #StrongerTogether Dance-Fitness-Studio Dance No Limit 01-11-2019 13:26 uur
€ 15 26-10-2019 17:24 uur
De stichting Pink Ribbon maakt per 25 oktober 2016 onderdeel uit van KWF Kankerbestrijding en is op 1 januari 2021 gefuseerd met KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon wordt als een eigen merk binnen de KWF organisatie aangewend. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.