Move to give event

Jowen Dance-Fitness-Studio Dance No Limit

Vanwege mijn Dance Fitness Studio kom ik in contact met veel mensen. Ook ontmoet je mensen die helaas te maken hebben gehad met deze vreselijke ziekte of kennen iemand die hiermee te maken heeft (gehad). Bewegen met plezier is onze kracht en willen deze positieve superpower gebruiken om andere mensen ook weer gelukkig en beter te maken. 

Laatste donaties

€ 616 Wat mooi dat we d.m.v. een sportieve ochtend-middag met zoveel mensen bij elkaar dit bedrag hebben op mogen halen voor Pink Ribbon. We kennen allemaal wel iemand in ons midden die met borstkanker te maken heeft (gehad). Door deze actie hopen wij een steentje bij te hebben gedragen aan onderzoek en verdere ontwikkelingen. #StrongerTogether Dance-Fitness-Studio Dance No Limit 01-11-2019 13:26 uur
€ 15 26-10-2019 17:24 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.