Boksen voor Pink Ribbon

Julia Meenk

( Lid van team: Boks! )

Op 7 oktober (int. borstkankermaand) gaan we (Julia, Michelle, Dan Jing) de boksring in om een toernooi te boksen voor Pink Ribbon. Als eerbetoon aan alle sterke vrouwen die (ooit) getroffen zijn door de ziekte borstkanker willen wij ze steunen door zelf een gevecht aan te gaan in de boksring.

Waarom? 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Bijna iedereen heeft wel eens in zijn/haar omgeving gehoord dat er iemand is getroffen door de ziekte borstkanker. Het kan je leven en die van je omgeving totaal veranderen. Voor deze sterke vrouwen willen wij gaan boksen. Wij trainen op dit moment heel erg hard en we helpen elkaar iedere training weer een hoger niveau te bereiken, want "samen staan we sterk". 

Tot op de dag van vandaag kunnen we al veel ziektes remmen of zelfs genezen, maar dit is allemaal dankzij wetenschappelijke onderzoeken. Help ons mee met een donatie en/of kom ons steunen tijdens ons wedstrijd! Het bokstoernooi, wat plaatsvind in Dynamo (Eindhoven), staat voor sportiviteit en vechten met respect voor elkaar. Respect is ook wat wij hebben voor Pink Ribbon en op deze manier hopen wij hen te kunnen steunen.

Kom ons aanmoedigen en we beloven jullie dat we er een heel bijzonder bokstoernooi van gaan maken!

Laatste donaties

€ 10 06-10-2018 21:08 uur
€ 15 29-08-2018 17:38 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.