Wandelen "Duppie de Kilometer”

Marianne van Zanten

Ik ben Marianne en ga mijn wandelen inzetten om geld bij elkaar te lopen voor de stichting Pink Ribbon. Dit idee heb ik gekregen tijdens de bestralings behandelingen welke ik heb ondergaan. Tijdens één van de laatste bestralingen, heb ik het volgende bedacht; voor elke kilometer die ik in 2017 tijdens een officiële wandeltocht loop doneer ik een “Duppie", vandaar ook deze actie.

"Duppie de Kilometer"

Mijn streefkilometers zijn 1500 kilometer tot eind van het jaar, dit is ongeveer 15% van mijn streefbedrag en daarom vraag ik U om mij daarbij te helpen. Doneren kan op basis van een "Duppie de kilometer" of door middel van een vast bedrag.

Zo hoop ik met uw steun het streefbedrag bij elkaar te wandelen. 

Het streefbedrag is inmiddels bereikt met dank aan de donateurs die een grote steun voor mij zijn. En daarom trek de stoute wandelschoenen aan en heb het streefbedrag verhoogd met 50%. Ik ga deze uitdaging aan en hoop dat u mij daarbij gaat helpen om dit nieuwe streefbedrag te bereiken.

Wandelgroetjes Marianne

Laatste donaties

€ 20 19-10-2017 20:02 uur
€ 50 Super gedaan Marianne, de 1000 km is een feit door je enorme doorzettingsvermogen !. Op naar de 1500 km en blijf er plezier in houden, je hebt immers je mooiste doel al bereikt GEZOND zijn. XXX 03-09-2017 09:16 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek. Het begint allemaal bij jou, en je vrienden, die geld ophalen voor onderzoek, om levens te redden en voor borstkankeronderzoek.