Waterweg Live 2021 - Pretty in Pink!

Marjolein van Baarle

In Mei 2020 kreeg ik de diagnose triple positieve borstkanker. Ik had een tumor van 2,2cm in mijn linkerborst en daarnaast waren er ook meerdere lymfeklieren 'besmet'. Onderzoeken en een heftig behandeltraject van chemotherapie, immunotherapie, 2 operaties en bestraling volgden.
Er is bij mij gezien mijn leeftijd en de reactie op de chemo (niet volledig) een groot risico op terugkeer van de ziekte (ongeveer 30% kans op overlijden).
Tijdens mijn ziekteproces heb ik veel steun en afleiding gehaald uit 1 van mijn voornaamste hobby's en de community die hierbij hoort.
Dit is het verzamelenmaar ook zelf beschilderen van modelpaarden. Binnen deze hobby heb ik goede contacten en zelfs dierbare vrienden.
In het verleden heb ik liveshows georganiseerd, deze zijn vergelijkbaar met kunst tenstoonstellingen. Het is net als een echte paardenkeuring, alleen dan voor kunst. Verzamelaars komen hier samen om hun mooiste verzamelstukken te 'showen' en deze worden dan in onderlinge klassen tegen elkaar uitgebracht.
Tijdens de pauze of na afloop van zo'n (helaas besloten) evenement is er vaak een raffle (loterij). Diverse winkels dragen hier donaties in de vorm van prijzen aan bij en deelnemers kunnen hier tickets voor kopen. Dit jaar is het voor mij de 5e keer dat ik een liveshow organiseer en onder deze speciale omstandigheden wil ik graag de opbrengst van de raffle volledig doneren aan Pink Ribbon.
Deelnemers aan de show kunnen dus via dit platform/deze pagina een donatie doen en daarmee meteen hun tickets aanschaffen.
Dit scheelt tijd op de dag zelf en de bedragen zijn meteen op de goede plek aangekomen!

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding