Kaasboer Siebren

Menno en Arjanne Dijkstra

( Lid van team: Kaasboer Siebren  )

Onze beweegreden om dit te gaan doen, zijn onze 2 kaasboerinnen. Aukje, (Links op de foto) heeft borstkanker gehad. Na een ernstig zieke periode, werkt ze gelukkig weer volledig, in alle fleurigheid die we van haar gewend zijn. Ze is een graag geziene Kaasboerin bij haar klanten. De controles zijn tot nu toe goed, toch neemt ze het altijd met zich mee. Martine, (in het midden op de foto) haar zussen en moeder hebben de diagnose borstkanker gekregen. Ze heeft van mensen zeer dichtbij afscheid moeten nemen en staat zelf onder controle. Als nieuwe Kaasboerin, maakt zij ons 3 tal dames, tussen 8 mannen, compleet.

Omdat wij als werkgever trots zijn op onze meiden, willen wij ons met het gehele team inzetten om deze actie tot een grandioos succes te maken.

Laatste donatie

€ 15 09-09-2020 13:32 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.