MV Kantoor steunt Pink Ribbon met de Ribbon Chair

MV Kantoor
 

MV Kantoor is projectinrichter en mag bedrijven en scholen inrichten. Wij hebben een Ribbon Chair in het assortiment waarmee we Pink Ribbon graag steunen. Per verkochte stoel doneren wij 10% van de verkoopprijs aan Pink Ribbon.
Bekijk hier de Ribbon Chair op de site en steun onze actie!


Een donatie zonder aankoop van een product is natuurlijk ook mogelijk. 

 

 

Persoonlijk draag ik Pink Ribbon al jaren een warm hart toe aangezien ik zelf ook een borstkankerpatiënt ben geweest en enorm blij ben met de behandeling die ik heb kunnen krijgen en de kennis die er toen al was om deze ziekte goed te bestrijden. Ik weet zelf hoe belangrijk het is om constant nieuwe kennis op te doen om de juiste behandelingen te geven en dat daar geld voor nodig is. Het zou heel mooi zijn om met mijn bedrijf daar ook iets aan te kunnen bijdragen.

- Hilde de Bree, eigenaresse MV Kantoor


 

Laatste donaties

€ 26,30 23-11-2020 11:36 uur
€ 50 21-10-2020 19:04 uur
De stichting Pink Ribbon maakt per 25 oktober 2016 onderdeel uit van KWF Kankerbestrijding en is op 1 januari 2021 gefuseerd met KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon wordt als een eigen merk binnen de KWF organisatie aangewend. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.