MV Kantoor steunt Pink Ribbon met de Ribbon Chair

MV Kantoor
 

MV Kantoor is projectinrichter en mag bedrijven en scholen inrichten. Wij hebben een Ribbon Chair in het assortiment waarmee we Pink Ribbon graag steunen. Per verkochte stoel doneren wij 10% van de verkoopprijs aan Pink Ribbon.
Bekijk hier de Ribbon Chair op de site en steun onze actie!


Een donatie zonder aankoop van een product is natuurlijk ook mogelijk. 

 

 

Persoonlijk draag ik Pink Ribbon al jaren een warm hart toe aangezien ik zelf ook een borstkankerpatiënt ben geweest en enorm blij ben met de behandeling die ik heb kunnen krijgen en de kennis die er toen al was om deze ziekte goed te bestrijden. Ik weet zelf hoe belangrijk het is om constant nieuwe kennis op te doen om de juiste behandelingen te geven en dat daar geld voor nodig is. Het zou heel mooi zijn om met mijn bedrijf daar ook iets aan te kunnen bijdragen.

- Hilde de Bree, eigenaresse MV Kantoor


 

Laatste donaties

€ 26,30 23-11-2020 11:36 uur
€ 50 21-10-2020 19:04 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding