MV Kantoor steunt Pink Ribbon met de Ribbon Chair

MV Kantoor
 

MV Kantoor is projectinrichter en mag bedrijven/kantoren en schoolkantines inrichten. Sinds kort hebben wij een Ribbon Chair in het assortiment waarmee we Pink Ribbon graag steunen. Per verkochte stoel doneren wij 10% van de verkoopprijs aan Pink Ribbon.
Bekijk hier de Ribbon Chair op de site en steun onze actie!


Een losse donatie zonder aankoop van een product is natuurlijk ook mogelijk. 

 

 

Persoonlijk draag ik Pink Ribbon al jaren een warm hart toe aangezien ik zelf ook een borstkankerpatiënt ben geweest en enorm blij ben met de behandeling die ik heb kunnen krijgen en de kennis die er toen al was om deze ziekte goed te bestrijden. Ik weet zelf hoe belangrijk het is om constant nieuwe kennis op te doen om de juiste behandelingen te geven en dat daar geld voor nodig is. Het zou heel mooi zijn om met mijn bedrijf daar ook iets aan te kunnen bijdragen.

- Hilde de Bree, eigenaresse MV Kantoor


 

Laatste donaties

€ 37,90 de opbrengst van de Pink Ribbon stoelenactie! dank aan onze lieve klanten 21-12-2018 12:32 uur
€ 15 Omdat ik het zelf heb gehad en weet wat er voor nodig is om voortgang te boeken voor nieuwe behandelingen. 21-10-2018 10:17 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.