Kracht van Creativiteit steunt Pink Ribbon!

Nathalie Salders

Momenteel zit ik zelf in een Rollercoaster omdat op 12 februari 2020 borstkanker bij mij is vastgesteld. Om mijn zinnen te verzetten, ben ik Power Dolls gaan ontwerpen! Deze bied ik te koop aan via mijn website en van elke verkoop doneer ik 15 % aan Pink Ribbon! Ik vind het fijn dat ik zo zelf nog iets kan doen.

Op mijn wesite www.krachtvancreativiteit.nl staan de Power Dolls! Dagelijks maak ik nieuwe, geeft mij kracht en het maakt andere blij! Een win, win situatie!

Lieve mensen!

Weet dat er in elke dag iets positiefs zit!

Dikke knuffels,

Nathalie Salders

Laatste donaties

€ 25 27-06-2020 08:44 uur
€ 20 Weer een aantal Power Dolls verkocht! Zo fijn dat mensen elkaar blij maken met een Power Doel en de daarbij horende kaart! Ik ben blij dat ik daardoor Pink Ribbon kan steunen! 16-06-2020 12:34 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.