Kracht van Creativiteit steunt Pink Ribbon!

Nathalie Salders

Momenteel zit ik zelf in een Rollercoaster omdat op 12 februari 2020 borstkanker bij mij is vastgesteld. Inmiddels 25 Oktober 2020 een half jaar Chemo en een Borstbesparende operatie verder! Geen Kanker meer te zien op de MRI en in het weefsel wat is weggehaald! Yeahh!! Ik ben er nog niet helemaal,  Radiotherapie en Immunotherapie staan nog op het programma ....Maar so far so GOOD! Om de tijd dat ik thuis zit mijn zinnen te verzetten, ben ik Power Dolls gaan ontwerpen! Deze bied ik te koop aan via mijn website en van elke verkoop doneer ik 15 % aan Pink Ribbon! Ik vind het fijn dat ik zo zelf nog iets kan doen.

Op mijn wesite www.krachtvancreativiteit.nl staan de Power Dolls! Dagelijks maak ik nieuwe, geeft mij kracht en het maakt andere blij! Een win, win situatie!

Lieve mensen!

Weet dat er in elke dag iets positiefs zit!

Dikke knuffels,

Nathalie Salders

Laatste donaties

€ 15 25-10-2020 14:24 uur
€ 40 SUPER TOF dat zoveel mensen een Power Doll hebben gekocht!! Daardoor kan ik weer doneren! 14-09-2020 14:41 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.