Geef een wildcard en laat een gedetineerde fietsen voor Pink Ribbon

Wildcard PI Ter Peel

( Lid van team: PI Ter Peel )

Samen staan we sterker

De Penitentiaire Inrichting PI Zuid-Oost, locatie Ter Peel trapt op vrijdag 25 oktober 2019 een bijzondere spinningmarathon af. Medewerkers en vrouwelijke gedetineerden gaan samen acht uur lang spinnen voor Pink Ribbon.

Ondanks dat gedetineerde vrouwen een periode niet direct in de maatschappij meedraaien, willen zij wel ontzettend graag iets terug doen voor de maatschappij. En hierin geldt hun principe: “samen staan we sterker”. Samen fietsen tegen kanker!

Doel

We gaan een 12-tal spinningfietsen 8 uur draaiende houden en hiermee een mooi bedrag ophalen voor Pink Ribbon. Dit gebeurt onder begeleiding van meerdere spinninginstructeurs die zich belangeloos inzetten voor deze actie.

Aan het einde van deze 8 uur dragen wij het stokje over aan de PI Zwolle en op zondagmiddag wordt deze actie spectaculair afgesloten in PI Nieuwersluis.

Help mee om de fietsen te laten draaien

In onze inrichting beschikken de meeste vrouwen niet over veel geld, vaak alleen hun weekloon van de PI. Zij willen toch graag meedoen voor het goede doel. U kunt haar hierbij helpen. Een uur fietsen betekent € 25,-. Een of twee vrouwen fietsen dit uur dan vol. 

Wil je dit initiatief steunen, sponsor dan een vrouw, geef haar een ‘Wildcard’, of een bijdrage waardoor wij een aantal “Wildcards’ weg kunnen geven. DONEER.

 

Laatste donaties

€ 25 Zet ‘m op dames ! 16-10-2019 17:32 uur
€ 25 Om 2 dames van de huisdienst te kunnen laten fietsen. En om verder onderzoek te doen. 16-10-2019 15:19 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.