In plaats van bloemen

Yvonne van Rees Vellinga-Leenders

In februari 2020 is borstkanker bij mij vastgesteld. Na een intensief traject in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis ben ik op vrijdag 6 maart geopereerd. De uitslagen van het weefselonderzoek geven aanleiding voor een 2e operatie. De vooruitzichten op herstel blijven gunstig maar het zal een lastig traject worden.

Dankzij vele vrouwen die mij zijn voorgegaan en het langjarig onderzoek dat er dankzij hen is gedaan naar deze ziekte, die inmiddels 1 op de 7 vrouwen treft, heb ik deze kans op behandeling en genezing.

Als je mij en alle andere vrouwen met dit lot wilt steunen, doneer dan aan borstkankeronderzoek in plaats van aan de bloemist 🌸

Van jou donatie ontvang ik persoonlijk bericht en zal daar zeker op reageren 🙏

Liefs en stay strong, Yvonne

Laatste donaties

€ 15 Die bloemen gun ik je ook, dit gebaar doe ik graag voor al die het raken en overkomt. Maar bovenal wens ik je genezing en tot gauw Yvonne! 30-03-2020 21:43 uur
€ 250 27-03-2020 10:29 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.