Alternatieve Elfstedentocht Weissensee

Alternatieve Elfstedentocht Weissensee

Datum: 31 januari 2018

Meer info: http://www.weissensee.nl/

Op 31 januari kun je op de Weissensee meedoen met de Alternatieve Elfstedentocht. Een prestatie- of toertocht over 100 kilometer.   Ben jij opgegroeid met het gevoel van zwieren over het ijs? Je moeder die achtjes draaide op haar kunstschaatsen en je vader die keihard voorbij zoefde op zijn noren? Heb jij bij de eerste kansen op vorst al de schaatskriebels? En wil je jouw schaatsprestaties echt tot een hoger niveau tillen? Ga dan de uitdaging aan en schaats de Alternatieve Elfstedentocht op de Duitse Weissensee. Honderd kilometer afzien! Hoe mooi is het om jouw prestatie op te dragen aan een speciaal persoon die te maken heeft met borstkanker.

Kom in actie voor borstkankeronderzoek en start een actie! Of, trommel vrienden en familie op en start een teamactie!
 

Kom in actie voor borstkankeronderzoek! In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dat zijn ruim 17.000 diagnoses per jaar. Meer onderzoek naar betere behandelingen is hard nodig. Help mee! Maak meer onderzoek mogelijk en kom in actie!

Let op: Vergeet niet je deelname vast te leggen op de website van het event!

 

Alternatieve Elfstedentocht Weissensee

info@weissensee.nl

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.