Je eigen actie

In actie komen en borstkankeronderzoek steunen kan op allerlei manieren. Al meer dan 900 actievoerders hebben zich ingezet voor Pink Ribbon! Door een persoonlijke actiepagina aan te maken kun je bijv. je deelname aan een hardloopevenement laten sponsoren of zelf een evenement organiseren en met de opbrengt hiervan Pink Ribbon steunen.

Wil jij ook een actie opzetten? Om je op weg te helpen hebben we een aantal voorbeelden van acties op een rijtje gezet. 

 
Workshop
Vind je het leuk om te dansen, fietsen of spinnen? Geef een workshop aan vrienden en familie en vraag of zij jouw actie willen sponsoren voor het goede doel.  

Deelname sportief evenement
Houd je van hardlopen, fietsen, zwemmen of voetbal? Laat jouw deelname aan een sportief evenement sponsoren door familie, vrienden en collega’s.

Misschien heb je andere toffe ideeën, super! Als je vragen hebt of graag wat advies krijgt kun je altijd contact met ons opnemen. 

 

Acties Pink Ribbon

acties@pinkribbon.nl

0205700500

De stichting Pink Ribbon maakt per 25 oktober 2016 onderdeel uit van KWF Kankerbestrijding en is op 1 januari 2021 gefuseerd met KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon wordt als een eigen merk binnen de KWF organisatie aangewend. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.