Je eigen actie

In actie komen en borstkankeronderzoek steunen kan op allerlei manieren. Al meer dan 900 actievoerders hebben zich ingezet voor Pink Ribbon! Door een persoonlijke actiepagina aan te maken kun je bijv. je deelname aan een hardloopevenement laten sponsoren of zelf een evenement organiseren en met de opbrengt hiervan Pink Ribbon steunen.

Wil jij ook een actie opzetten? Om je op weg te helpen hebben we een aantal voorbeelden van acties op een rijtje gezet. 

 
Workshop
Vind je het leuk om te dansen, fietsen of spinnen? Geef een workshop aan vrienden en familie en vraag of zij jouw actie willen sponsoren voor het goede doel.  

Deelname sportief evenement
Houd je van hardlopen, fietsen, zwemmen of voetbal? Laat jouw deelname aan een sportief evenement sponsoren door familie, vrienden en collega’s.

Misschien heb je andere toffe ideeën, super! Als je vragen hebt of graag wat advies krijgt kun je altijd contact met ons opnemen. 

 

Acties Pink Ribbon

acties@pinkribbon.nl

0205700500

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.