Moederdag

Moederdag  

Datum: 13 mei 2018

Met Moederdag staan we stil bij alle moeders. Aan welke moeder denk jij op Moederdag? Je eigen moeder? Je schoonmoeder? Je stiefmoeder of je tweede moeder… Alle moeders zijn belangrijk en bijzonder vanwege het speciale gevoel dat ze ons geven. Warmte, een knuffel en het gevoel dat ze er altijd voor je is. Daarom verdienen alle moeders speciale aandacht, juist op Moederdag.

Geef voor moeders die borstkanker hebben, hebben gehad of er op een andere manier mee te maken hebben. Doe een donatie of start een persoonlijke actie. Bak of kook je moeders recept, organiseer een high-tea of een etentje of bedenk wat anders leuks.

Kom in actie voor borstkankeronderzoek! In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dat zijn ruim 17.000 diagnoses per jaar. Meer onderzoek naar betere behandelingen is hard nodig. Help mee! Maak meer onderzoek mogelijk en kom in actie!

 

Pink Ribbon

acties@pinkribbon.nl

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding