Meebewegen met kanker, biodanza en healing beleven op 31 okt 2022

Georgina Haug

De maand oktober staat in het licht van bewustwording rondom borstkanker. Een ziekte die 1 op 7 vrouwen in Nederland raakt. De behandeling van borstkanker is enorm vooruit gegaan in de laatste 20 jaar, een groot goed. Maar het werk is nog niet klaar. Zo heb ik zelf mogen profiteren van resultaten in de trials met de vrouwen die mij voorgingen in onderzoek en ontwikkeling mbt borstkanker. Ik weet dus hoe groot het belang van financieren hiervan is evenals meedoen van belang is.
Maar kanker is en blijft een ziekte die vraagt dat je in contact met je lijf gaat om de ruimte voor heling te vinden. Fisiek en emotioneel is de behandeling niet simpel. Ook als je de quick fix krijgt, operatie en klaar. Een borst verliezen is niet niets. Het is dus van belang om je te laten steunen door een team dat verwerking en heling met jou aangaat.

Dus wil ik graag anderen met kanker de optie bieden om te ervaren dat er prachtige mensen en aanpakken zijn die de beleving op het kanker pad lichter kunnen maken. Daarom organiseer ik samen met Marcelle en Gea een Pink Ribbon charity event waar we healing en biodanza zullen aanbieden. De healing zal plaatsvinden onder begeleiding van Marcelle Weevers (voorstraat51.nl) en de biodanza zal Gea Verhofstad begeleiden (geaverhofstad.nl).

We zullen samen komen in Delft, op de Voorstraat nr51 vanaf 18u (zie praktische informatie hieronder). Aanmelden vooraf kan via info@georginahaug.nl en dan overleggen we samen hoe we de donatie van 10 euro verrekenen (tikkie, paypal, cash). Je hoeft natuuurlijk niet in behandeling te zijn of kanker te hebben om mee te doen op deze avond. Maar weet dat Gea een speciale biodanza groep zal gaan opzetten voor mensen die kanker hebben (gehad).

Datum: 31 oktober 2022
Tijd: inloop tussen 18-19u
Healing: tussen 18-19u, apart vermelden bij aanmelding als je dit wilt ervaren
Biodanza: 19-20.30u
Aanmelden via info@georginahaug.nl
Donatie voor Pink Ribbon 10 euro (meer mag altijd)

Er zal tussen 18-19u ook soep met een sandwich klaar staan. 

Tot de 31ste! Warme groet, Georgina

Laatste donatie

€ 15 03-10-2022 16:45 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding