Decoratieve zeepjes

Claudine Bronsteyn

🌿 Ik wil Pink Ribbon steunen met mijn hobby! Simpeler kan het niet om een steentje bij te dragen! Heerlijk ruikend zeepjes van Pink Ribbon! 

🌿 Koop nu een Pink Ribbon zeepje voor € 1,00 en steun onderzoek naar kanker. 75% van de opbrengst gaat naar het goede doel! 25% gaat naar matriaal.

🌿 Stuur een email naar bubblegiftsbydine@gmail.com en bestel uw zeepjes (doe dit op tijd i.v.m. het inplannen voor het maken van de zeepjes).

🌿 U betaald uw zeepjes via Bubblegifts by Dine (contant of via tikkie). Bubblegifts by Dine zal de donatie van 75% doorstorten via deze site zodat u uw donatie kan zien.

Facebookpagina en Instagram: @bubblegiftsbydine

 

Laatste donaties

€ 25 Hallo, wat een leuke actie zeg! Mijn naam is Edith en helaas heb ik uitgezaaide borstkanker. Ik loop samen met mijn team de PinkRibbon Dam tot Dam loop aanstaande zaterdag. Om mijn team te bedanken geef ik ze dit zeepje cadeau en steun ik tegelijkertijd dit goede doel. Zelf hebben wij als team Stappen voor tijd bijna €24000 opgehaald. Zo blij mee😃 Hartelijk dank en veel succes! 12-09-2022 09:24 uur
€ 5 02-10-2020 14:23 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding