100 km roeien voor Pink Ribbon!

UVSV Ringvaart

Op 31 mei zullen wij, Charlotte, Anne-Fleur, Floor, Henriette, Frederique, Caroline, Emmalise, Marleen en Coosje, de Ringvaart Regatta gaan roeien. Dit is een een roeimarathon van maar liefst 100 km. Met de ringvaart in ons achterhoofd proberen we zo veel mogelijk geld op te halen voor Pink Ribbon.

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. De overlevingskansen zijn de afgelopen decennia aanzienlijk gestegen. Toch sterven er jaarlijks nog meer dan 3.000 mensen aan de ziekte. Door Pink Ribbon te steunen is er geld voor onderzoek naar borstkanker.

Geld doneren is voor ons een mooi gebaar, dit zal er voor zorgen dat we nog iets harder roeien tijdens de Ringvaart! Heel erg bedankt en tot 31 mei!

Laatste donaties

€ 25 21-03-2023 09:16 uur
€ 15 20-03-2023 13:10 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding