Samen zijn we sterk

Demi & Charlie Bos

( Lid van team: Team Bos )

Iedere donatie, groot of klein, kan een verschil maken in iemands leven. We hopen dat we samen meerdere mensen langer kunnen laten genieten van hun dierbaren. Tevens doen wij deze actie ook nog steeds ter nagedachtenis van onze tante.

De armbanden die wij maken en verkopen zijn gemaakt van natuursteen. De heren/jongens variant is gemaakt van labradoriet natuursteen en de dames/meiden variant is gemaakt van calciet natuursteen en een super mooie geslepen klaver die vanaf iedere hoek een andere kleur oogt. Van iedere verkochte armband doneren wij €2,50 aan onze actie voor Pink Ribbon. Wist je dat we ook de armbanden op maat maken? Geef aan ons de omtrek van je pols door (achter het knobbeltje meten en niet te strak) dan maken wij je armband op die maat! 

Wil je een armband bestellen? Dan graag een mailtje naar pinkribbon@bymargot.nl, met de maat (cm's), of het om een heren/jongens armband gaat of de dames/meiden armband (en dan ook graag licht roze of roze vermelden)

xoxo 

Demi Dallas & Charlie River Bos

Laatste donaties

€ 25 Goed bezig meiden! Trots op jullie inzet! 24-02-2022 22:37 uur
€ 5 17-02-2022 16:43 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding