Borstkanker = :(

Laura Kits

( Lid van team: Kracht voor Pink Ribbon )

Ik had nooit gedacht op mijn 32e de diagnose 'borstkanker' te krijgen. Ik heb een zeer zware behandeling gehad en ben nog steeds bijna elke dag bang dat het terugkomt. Gelukkig heb ik, dankzij het vele onderzoek dat in de afgelopen decennia gedaan is, een goede prognose. Helaas ken ik ook (jonge) vrouwen bij wie het er minder goed voor staat of die er inmiddels niet meer zijn, zoals mijn lieve tante. Ik gun alle lotgenootjes, nu en in de toekomst, dezelde hoop die ik koester dankzij mijn vroege diagnose en agressieve behandeling. Daarom steun ik Pink Ribbon.

 

Om mijn vastberadenheid kracht bij te zetten doe ik mee aan een triatlon voor kankerpatiënten en heb speciaal daarvoor een aparte sponsorpagina opgezet met een andere atleet, Charlotte, die zelfs een Iron Man gaat doen. Daarnaast denk ik erover een paardrij-event op te zetten voor nog meer inzameling. Maar ook als triatlon en paardrijden je niets zegt, zijn donaties meer dan welkom. Het geld gaat naar onderzoek met betrekking tot borstkanker, met als ultieme doel ervoor te zorgen dat dit in de toekomst voor niemand meer een dodelijke ziekte hoeft te zijn. 

 

Alvast veel dank voor je aandacht en je eventuele bijdrage. En vergeet niet de (zelf)controle serieus te nemen - het kan je leven redden!

Laatste donaties

€ 30 29-09-2022 09:34 uur
€ 50 26-09-2022 09:56 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding