Pink Ribbon Comfort Bra

MAGIC Bodyfashion
Bij MAGIC Bodyfashion vinden we het belangrijk dat alle vrouwen zich comfortabel en zelfverzekerd voelen! 1 op de 7 vrouwen wordt getroffen met borstkanker. Deze vrouwen willen wij graag steunen in hun strijd om beter te worden.
 
Hierom zijn wij een PINK RIBBON collectie gestart. Dit begon met onze Comfort Bra maar is inmiddels uitgegroeid naar een collectie met maar liefst 4 producten. De Pink Ribbon Comfort Bra, Comfort Boy-short, Dream Invisibles Hipster en de Dream Invisibles Thong.
 
Voor elk verkochte product binnen deze collectie met de iconische Pink Ribbon kleur zullen wij 1 euro doneren aan PINK RIBBON in Oktober. En voor elke Pink Ribbon Comfort Bra zullen wij het hele jaar door 1 euro doneren aan PINK RIBBON.
 
Help jij ons in de strijd tegen borst kanker?
 

Laatste donaties

€ 476 23-12-2021 14:57 uur
€ 309 03-09-2020 12:25 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding