Je eigen actie

In actie komen en borstkankeronderzoek steunen kan op allerlei manieren. Al vele actievoerders hebben zich ingezet voor Pink Ribbon! Door een persoonlijke actiepagina aan te maken kun je bijv. je deelname aan een hardloopevenement laten sponsoren of zelf een evenement organiseren en met de opbrengt hiervan Pink Ribbon steunen.

Wil jij ook een actie opzetten? Om je op weg te helpen hebben we een aantal voorbeelden van acties op een rijtje gezet. 

 
Workshop
Vind je het leuk om te dansen, fietsen of spinnen? Geef een workshop aan vrienden en familie en vraag of zij jouw actie willen sponsoren voor het goede doel.  

Deelname sportief evenement
Houd je van hardlopen, fietsen, zwemmen of voetbal? Laat jouw deelname aan een sportief evenement sponsoren door familie, vrienden en collega’s.

Misschien heb je andere toffe ideeën, super! Als je vragen hebt of graag wat advies krijgt kun je altijd contact met ons opnemen. 

 

Acties Pink Ribbon

acties@pinkribbon.nl

0205700500

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding