PI Ter Peel

Ready, set, go Pink

De Penitentiaire Inrichting PI Zuid-Oost, locatie Ter Peel trapt op vrijdag 25 oktober 2019 een bijzondere spinningmarathon af. Medewerkers en vrouwelijke gedetineerden gaan samen acht uur lang spinnen voor Pink Ribbon.

Op zaterdag 26 oktober 2019 gaan ook in Penitentiaire inrichting Zwolle de trappers draaien en aansluitend zal om 14.00 uur in Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis het startschot klinken. Op zondag 27 oktober om 13.00 uur zullen de laatste meters afgelegd en de laatste zweetdruppels afgeveegd worden.

Zowel medewerkers als gedetineerden zullen deelnemen aan deze marathon. Ondanks dat de gedetineerde vrouwen een periode niet direct in de maatschappij meedraaien, willen zij wel ontzettend graag iets terug doen voor de maatschappij. En hierin geldt hun principe: “samen staan we sterker”.

Doel
We gaan een 12-tal spinningfietsen 8 uur draaiende houden en hiermee een mooi bedrag ophalen voor Pink Ribbon. Dit gebeurt onder begeleiding van meerdere spinninginstructeurs die zich belangeloos inzetten voor deze actie.

Aan het einde van deze 8 uur dragen wij het stokje over aan de PI Zwolle en op zondagmiddag wordt deze actie spectaculair afgesloten in PI Nieuwersluis.

Help mee om de fietsen te laten draaien
Vind je dit een leuke actie en wil je dit initiatief steunen, sponsor dan een vrouw, geef haar een ‘Wildcard’, of een bijdrage waardoor wij een aantal “Wildcards’ weg kunnen geven. Een uur fietsen betekent € 25,-. Een of twee vrouwen fietsen dit uur dan vol. Ga naar de actiepagina van PI Ter Peel, selecteer ‘Wildcard’ en DONEER.

De medewerkers van PI Zuid-Oost fietsen ook mee en natuurlijk kun je deze kanjers ook sponseren. Misschien is het een familielid of vriend, ook zij kunnen jullie steun goed gebruiken.

Alleen doneren is natuurlijk ook mogelijk.

Laatste donaties

€ 150 17-12-2019 15:03 uur
€ 15 Ik heb net mee gefietst, dat ga iets van voldoening, maar om het plaatje compleet te maken toch nog een donatie. 27-10-2019 00:42 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.