Onafhankelijk Damesdispuut Principessa

Onze tweede editie van Think Pink!

Een op de zeven vrouwen in Nederland krijgt in haar leven te maken met borstkanker. Wij als Leden van Principessa vinden het doel van Stichting Pink Ribbon om het onderzoek op gebied van behandeling, nazorg, en langetermijneffecten van borstkanker te financieren heel mooi en willen hier ons graag hard voor maken. Dit doen we door geld in te zamelen op de manier waarin wij als studenten in uitblinken: feesten. Daarom presenteren wij met gepaste trots onze tweede editie van Think Pink!

Op woensdag 19 oktober in Café van Rijn organiseren wij een loterij! Hiervoor kan u op deze avond lootjes kopen via een betaal verzoek of contant voor maar 50ct! Geniet ook van het heerlijke Trojka shot waarvan alle opbrengsten naar Pink Ribbon gaan en die speciaal voor deze avond 1 euro zal kosten!

Laatste donaties

€ 452 21-10-2022 16:09 uur
€ 25 19-10-2022 21:21 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding